søndag 22. mai 2011

Søndagsmiddag

Hurra! Da var verdens undergang utsatt - igjen.... Vi er kommet til 22. mai, og vi har nye dager og opplevelser å se frem til. Enda godt er det, men synd for alle de som brukte opp alle sparepengene sine, og ikke minst solgte hjem og sa opp jobbene sine i forkant av denne berømte 21. mai!


Godt vi enda har planeten vår:)
Selv har jeg dekket til middag for familien i dag. Enkelt, men greit nok til en søndagsmiddag som ble planlagt klokken 12 i formiddag.





Jeg er veldig glad i "Nina" serien som jeg har i Hardangerbestikk
Og "Rose" serviset  som jeg har kjøpt i Firkløveren.


Til middag får gjestene;
Helstekt hamburgerrygg glacert med Hichory grillsaus,
Katanjangnøttesalat, kanarivinaigrette fra Lanzarote, 
bearnaisesaus (noen må ha det), og kokte poteter.
Katanjangnøttesalat
  Grøne epler
Rød løk
Purre
Rød paprika
Annanas boks - eller fersk
1 poste Katanjangnøtter fra Maarud

Godt som rett til kjøtt, eller bare for seg selv.
Dette er en salat som også kan nytes innenfor lavkarbo dietten!
Vil anbefale denne. Nydelig som dressing på hamburgere, til grillmaten, eller som en del av en 
saus/ vinaigrette. Fantasien som stopper deg her:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv