Dette er fra bryllupet vårt. Her laget jeg all maten selv, med hjelp fra noen flotte damer som varmet det som skulle varmes, på kjøkkenet før det ble servert. Denne dagen ble alle godt mette, og alle fant noe de likte, og tålte. Her merket jeg det som var glutenfritt med søte små lapper. Ikke at jeg vil anbefale noen å lage all maten til sitt eget bryllup, det er det bare tullinger som gjør!!! For selve dagen var jeg nokså trett;)
Her laget jeg til koldtbord for datteren min sin 7 års dag. Siden det var 26 barn tilstede, var dette en grei variant. Da kunne barna selv velge hva de ville ha av varm og kald mat, søt og salt, og frukter. Siden dette var rundt juletider, bar koldtbordet noe preg av dette, og gløgg var selvfølgelig på bordet.
Dette er koldtbord jeg har laget til barnedåper for mine barn, og fadderbarn.
Her er koldtbord laget til sommerkos. Supert å grille til:)
Jeg synes noe av sjarmen ved koldtbord er alle de fine fatene, og skålene en kan bruke. I form og farge. Dette pynter opp, i tillegg til blomster, lys og annet. På hotell og restauranter blir ofte de samme hvite sterile fatene brukt, og det er ok det, men hele settingen blir mindre personlig.
Paella - eller rissotto er en fin varmrett og servere
Innbakte pølser er supert for store og små, og enklere og håndtere
Taco, alltid er sikker vinner
Hamburgere, og smørbrød er også enkelt og fint å servere
Hei
SvarSlettKan du lage et forslag/ideer til mat til bryllup på budjsett. Det skal være kanskje 19 voksne og 9 barn i alder 1-10 år. Har lyst å lage det meste selv, ved hjelp av familie. Men skal man beregne at alle skal kunne ta en porsjon av alt? Vi at vi skal forsynne oss selv, kansje to ganger, så kaffe og kaker til desert.
send til norwegian1@hotmail.com
Hei :) Har prøvd å svare deg, men får til svar at adressen din ikke er i bruk. :(
Slett