Mat

                                                    Fersk kreps fanget i fjorden rundt Atløy


                                                               Jordbær fra egen hage


        Mini koldtbord til barneselskap; fruktspyd, riskrem med bringebærsaus, ostekake og O`boy kake



OST


Jeg er svært glad i ost. Ost kan brukes til så mangt, mer enn på pizzaen.
Her er noen bilder jeg tok på restauranten på Sandos Papagayo Arena på Lanzarote. Flotte kunstverk i nettopp ost. 

Vil dele en enkel oppskrift med dere der ute, som er genial både som forrett, middag, koserett, og som mange mener er  flott, og tror det er vanskelig å lage.

GRATINERTE REKER
*ca. 200 gram reker per person
*Ferske hvitløksbåter som du hakker pent opp, eller du kan bruke hvitløkspasta - lage selv, eller så er Knorr sine krukker svært gode
*Fløte til å dekke over rekene
*Ost til å bre over det hele - da gjærne Norvegia

Alt dette har du i en ildfast porsjonsform, desse får du kjøpt billig på Europris og Nille blant annet. Sett de i ovnen på cirka 180 grader, og stek til osten begynner å bli fregnete. 

Serveres med baguetter - gjærne First Price sine, med eller uten hvitløkssmør. 
Hærlig og nytelsesfult:)

Bloggarkiv