Rabarbra kake
4 egg
2 dl sukker - vispes til eggedosis
Smelt 100 gram margarin
og ha 2 dl melk i det smeltede fettet.
Tilsett 4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
i eggedosisen,
rør sakte med mikseren,
og tilsett jevnlig med smørmelken
Ha deigen i en langpanne, og tilsett så mye rabarbra du selv ønsker.
(Brukte selv 500 gram i oppskriften som er avbildet under).
Jo mer rabarbra, jo surere kake. Noen liker å fordele jevnt mellom eplebiter og rabarbra.
Strø så over sukker.
Strø så over sukker.
Stekes i midten av ovnen,
på 180 grader i cirka 25.minutter
Server lun med krem, vaniljesaus/vaniljekrem eller is.
Her har jeg brukt ferdig kuttet frossen rabarbra. |
Rabarbra kake er nydelig godt, også som dessert etter en litt heftig middag.
Lag deg en rabarbra kake i sommer :)
Fine bilder, kaken ser bare deilig ut.
SvarSlettDet er en veldig god og syrlig kake :) Bør prøves :)
SvarSlett