Men dette er svært fort å lage. Det er hevingen, og stekingen som tar tid.....
Vil anbefale dette for neste barneselskap. Mye lettere, og mindre griseri:)
Pølsefoccacia med cherrytomater
6–8 personer
Dette trenger du:
- 50 g gjær
- 5 dl vann
- 1 ss sukker
- 2 ts salt
- ½ dl olivenolje
- 12–13 dl hvetemel
- 8 snadderpølser, gjerne chilipølser - vanlige pølser for barnevennlig foccacia
- 10 cherrytomater
- reven ost
Slik gjør du:
- Løs opp gjæren i lunkent vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Elt deigen godt sammen. Sett deigen til heving på et lunt sted til den har fått dobbel størrelse.
- Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Ha halvparten av deigen i formen, og trykk den jevnt utover. Legg i pølser,del cherrytomater i to, og fordel de utover. Strø litt raspet ost over. Dekk så med den andre halvparten av deigen. Strø ost over, som topping.
- Stek pølsefoccaciaen på 200 grader midt i ovnen i cirka 25 minutter. Avkjøl, og del den i biter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar